Prijava

 
 
 

Teden vseživljenjskega učenja na UNM

Teden vseživljenjskega učenja na UNM

13.09.2021

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja.

V času nacionalne kampanje Tedni vseživljenjskega učenja 2020 bo z vami tudi Univerza v Novem mestu s fakultetami članicami, saj verjamemo, da je znanje bogastvo, ki ga je treba ustvarjati, plemenititi ter tudi deliti ter ta način prispevati k promociji vseživljenjskega učenja in udejanjanju slogana »Slovenija, učeča se dežela«.

V okviru »Tedna vseživljenjskega učenja na UNM« bomo z vami visokošolsku učitelji in sodelavci fakultet članic deli vsebina s področja ekonimije, računalništva, strojništva, zdravstene nege, fizoterapije, upravljanja z okolje ipd.

Vabimo vas, da iz izbora nabora brezplačnih delavnic izberete nekaj zase in se nam pridružite pri udejanjanju slogana: "Slovenija, učeča se dežela". Program aktivnosti s povezavami do online predavanj/delavnic je objavljen TUKAJ. Do posamezne aktivnosti dostopate s klikom na izbrani naslov predavanja/delavnice.

 

Veselimo se druženja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Dr. Mojca Blažič, pred.
Vodja kariernega centra

 
 
 
SPLOŠNO

Univerza v Novem mestu
Knjižnica
E-učilnica

Novice
Dogodki
Konference

O FAKULTETI

Predstavitev fakultete
Organiziranost fakultete
Pravni akti in etični kodeks
Informacije javnega značaja
Raziskovalna dejavnost
Mednarodno sodelovanje
Revija
Kontakt

ŠTUDENTI

Prijava
Referat za študijske zadeve
Urniki
Študijski koledar
Strokovna praksa

ŠTUDIJ

Vpis
Alumni klub
Študentski svet
Karierni center
Tutorstvo
Komisije

ŠTUDIJSKI PROGRAMI

Program 1. stopnje
Program 2. stopnje
Vseživljenjsko učenje

KONTAKTNI PODATKI

Univerza v Novem mestu
Fakulteta za ekonomijo in informatiko
Na Loko 2, 8000 Novo mesto
+386 7 393 00 10 (tajništvo)
+386 7 393 00 20 (referat)
Davčna št.: 21535132
Matična št.: 1271229
TR: 0315 0100 0023 418
IBAN: SI56 0315 0100 0023 418
SWIFT: SKBASI2X

  

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.