Priznanja in nagrade

7. junija 2016 smo prejeli tri priznanja za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine 2016 za produkte tripartitnih projektov Po kreativni poti do praktičnega znanja, in sicer:
-    Aplikacija za izračun/optimizacijo stroškov transporta za MSP,
-    E-priročnik za alergene v jedeh po (novi) uredbi EU 1169/2011 in
-    Spletna aplikacija za prepoznavanje pomena zelišč.
Na treh projektih je sodelovalo 29 študentov iz različnih visokih šol in fakultet, trije pedagoški mentorji in pet delovnih mentorjev.
 
9. junija 2015 smo prejeli bronasto priznanje za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za 2014−2015 za produkt tripartitnega projekta Priprava recepta/standarda za sendvič na mobilno aplikacijo in razvitje mobilne spletne aplikacije za naročanje te storitve, ki so ga v študijskem letu 2014/2015 uspešno zaključili študenti VŠUP pod vodstvom pedagoških mentorjev dr. Sergeja Gričarja in mag. Barbare Rodica ter delovnega mentorja Gašperja Repanška.

Študenti Visoke šole za upravljanje in poslovanje Novo mesto so ob zaključku tripartitnega inovativnega projekta Sandwich, ki ga je sofinanciral Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije in pod mentorstvom mag. Barbare Rodica, Gašper Repanška in dr. Sergej Gričarja, prijavili poslovno idejo Sendvič na razpis POPRI. Poslovno idejo, ki je prišla v polfinale sta 7. aprila predstavili Monika Jakše in Karmen Kek. 23. aprila bodo znani zmagovalci. Držimo pesti za študente VŠUPNM.

Daniel Kovačevič Rudolf, študent FUPI, je prejel zlato plaketo na natečaju »Eureka! Ideje mladih 2009«, kjer je sodeloval s projektom »Kontrolne karte poslovanja«, ki ga je pripravil pod mentorstvom dr. Bogomila Berganta. Čestitamo!

 

Galerija

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani (izbriši piškotke). Več o piškotkih.